Informacije o proizvodu

Glanz sredstvo za čišćenje kupatila

Tekuće sredstvo za otapanje kamenca, čišćenje kupatila

Višenamjensko sredstvo za čišćenje kupaonica sa lakoćom čisti prljavštinu i mrlje sa sanitarija, pločica, kabina i drugih površina. Aktivne materije efikasno skidaju naslage sapuna, masne mrlje, vodu i ostalu nečistoću te daju sjaj pločicama i sanitarijama.

Vaša kupaonica je higijenski čista i sjajna – bez ribanja!

Sastojci: <5% fosforna kiselina, 5-15% neionska površinisi aktivna tvar.

Dodaci: 0,5% (0.5g / 100g) kvartetni amonijevi spojevi, benzil C8-18 alkidimetil, kloridi, miris.

Upozorenje: Ne smije se prelijevati u druga ambalažu ili posudu iz kojih se jede i pije, ili u kojima se drži hrana. Obavezno nositi zaštitne rukavice. Nadražuje oči i kožu. Ako dođe u dodir sa očima odmah isprati s puno vode i zatražiti savjet liječnika. U slučaju nesreće ili zdrastvenih tegoba hitno zatražiti savjet liječnika (ako je moguće pokazati naljepnicu). Sredstvo čuvati u orginalnoj, dobro zatvorenoj ambalaži u suhom i ventiliranom prostoru. 

Držati izvan dosega djece! Čuvajmo okolinu!

Upotreba: Okrenuti crveni vrh raspršivača na opciju SPRAY (sprej) ili STREAM (mlaz). Potom pritiskom na ručicu raspršivača (10-ak puta) sredstvo raspršiti po željenoj površini (10 ml na 1 kvadratni metar površine). Nakon 5 minuta istrljati i isprati vodom. Kod večih naslaga kamenca ponoviti postupak.

Doziranje: 10 ml na 1 kvadratni metar površine za skidanje kamenca. Za pranje podova i pločica 10 ml sredstva razrijediti u 3l vode.

Pakovanje: 750 ml

*Informacije o proizvodu preuzete sa zvanične prezentacije proizvođača www.tisal.ba