Informacije o proizvodu

Glanz Tablete za mašinsko pranje posuđa

Uklanjaju tvrdokornu nečistoću i daju blistav sjaj te istovremeno štite posuđe u procesu pranja. Mogu se koristiti u svim perilicama posuđa, a prikladne su i za pranje srebrnog posuđa i pribora za jelo.
Učinkovito razgrađuju i otklanjaju najtvrdokornije ostatke zapečene i zasušene hrane.

Sastav: <5% fosfanati, neionska površinsko aktivna tvar, polikarboksilati, 5-15% izbjeljivać na bazi kisika, <30% fosfati.

Dodaci: enzimi, miris.

Način upotrebe: Odstranite statke hrane s posuđa. Provjerite čistoću filtera Vaše perilice. Prilikom pranja prvo odtranite zaštitnu foliju, a posudu/odjeljak za doziranje staviti tabletu za pranje posuđa i uključiti perilicu. Ako je odjeljak premali, stavite tabletu u košaru sa proborom za jelo i u tom slučaju isključite program za predpranje.

Doziranje: Normalno pranje -1 tableta. Iznimno prljavo posuđe -1 tableta + program za predpranje na 65°C.
Korisne Informacije: Tablete za mašinsko pranje suđa sadrže deterdžent koji učikovito razgrađuje i uklanja najtvrdokornije ostatke zapečene i sasušene hrane. Opranom posuđu daje blistav sjaj, bez mrlja i tragova vode. Djelovanje nadomjestka soli kod tableta učikovito je u mokoj, srednje tvrdoj i tvrdoj vodi. Kod jako tvrde vode koristiti sol za i sredstvo za ispiranje. Nakon pranja ovim tabletama posuđe ostaje čisto, blistavo, bez mirisa i tragova. Glanz tablete pomažu u sprečavanju nastanka korozije stakla. Pojava koroziuje stakla zavisi od vrste stakla i specifičnim uvjetima pranja. Glanz tablete ne sprečavaju mehanička oštećenja. Provjerite tvrdoču vode koju koristite kod Vašeg snadbjevača, da bi postigli nabolju efikasnost pranja.

Preporuka: Izbjegavajte mašinsko pranje kristalnih čaša, kineskog antičkog i ručno oslikavanog porculana, drvenog i plastičnog posuđa. Izbjegavajte zajedničko pranje srebrenog i posuđe od nehrđajučeg čelika.

Držati izvan dosega djece! Čuvajmo okolinu!

Dolazi u pakovanju od 25 komada u kartonskoj kutiji

*Informacije o proizvodu preuzete sa zvanične prezentacije proizvođača www.tisal.ba