Informacije o proizvodu

Univerzalno sredstvo za čišćenje

Uklanja nečistoće sa gotovo svih vrsta materijala
ČISTI: kupaonice (kade, umivaonike, WC šolje), kuhinje (pećnice, posuđe),  automobile (felge, motore, sjedišta), alate, tkanine, sportsku obuću, tapacirani namještaj, plastiku…
S TISalom UNO ćete potpuno i s lakoćom ukloniti zaprljanja i mrlje od masnoće sa svih površina. Površine će biti blistavo čiste, a prostor će ispuniti svjež i dugotrajan miris.

Sastojci: <5% anionske površinske aktivne tvari, kationske površinske aktivne tvari, fosfati
Sadrži:  parfem, limenone

Upotreba: Pritiskom na pumpicu nanesite sredstvo za čišćenje ma željenu površinu. Obrišite vlažnom krpom ili isperite vodom.

Upozorenje: Nakon svakog pranja, ruke isprati u čistoj vodi. Osobe sa osjetljivom ili oštećenom kožom moraju izbjegavati dulji dodir ruku sa sredstvom za čišćenje. U slučaju da dođe u dodir sa očima obilno isprati vodom, u slučaju guranja obratiti se lječniku i pokazati naljepnicu. Držati izvan dohvata djece! Za osjetljivu kožu koristite zaštitne rukavice.

Za obojenu tkaninu: Ispitajte otpornost boje na skrivenom dijelu odjeće.

Za lakirane materijale ili za upotrebu drugačiju od spomenutih: Ispitajte proizvod na skrivenom dijelu površine. Izbjegavajte upotrebu na polikarbonatima (prozirnim plastičnim matrijalima). Ne koristit na drvenim i staklenim površinama.

*Informacije o proizvodu preuzete sa zvanične prezentacije proizvođača www.tisal.ba